sunnuntai, 8. marraskuu 2009

Marraskuu

Taas on vierähtänyt pitkä aika viime kirjoituksesta, ja nyt on aika taas palailla. Ei tässä ajassa ole oikeen mitään oleellista tapahtunut, lumen satamista lukuunottamatta. Ilona ei tykkää ollenkaan ja Celina taas on ihan riemuissaan leikkimässä lumessa.

Talvi on taas tuonut meidän takapihan täyteen fasaaneja ruokaa etsimään, Celina jahtaa niitä ihan innoissaan, Ilona on sen verran fiksu, että ymmärtää ettei se niitä kuitenkaan kiinni saa. Tässä vähän alkutalven kuvasatoa:

 

 

-Nelli, Ilona ja Celina

perjantai, 11. syyskuu 2009

Syksy

Blogin päivittely on taas vaihteeksi jäänyt kuvagallerian alle. Nyt kuitenkin tulin taas blogia päivittelemään, eli:

Celina on tervehtynyt oikein hyvin! Merkkejä halvauksesta ei enää juurikaan näy, mitä nyt tyttö välillä vähän liukastelee liukkailla lattioilla. Täytyy silti olla varovainen, kun kova halu olisi yläkertaan, mutta siitä liukkaiden portaiden ylösmenosta saattaisi tulla sellainen katastrofi, etten todellakaan halua edes yrittää. Sohvillekin Celina yrittää kovasti hyppiä, joten tarkkana täytyy olla.

 

Niinkuin jo alussa mainitsin, niin olen nyt kovasti tehnyt uutta kuvagalleriaa. Kuvagalleria pikkutassuun pääset TÄSTÄ!ja muistakin vieraskirja ;)

 

t. Nelli

maanantai, 17. elokuu 2009

Synttärit ja kylpyläreissu!

On ollut lähipäivinä kiirettä joten en ole kerennyt kirjottelemaan, nyt saattaakin sitten tulla hieman enemmän tekstiä kuin yleensä. No, alotetaas.

Celinan kunto on pikkuhiljaa mennyt paremmaksi, osaksi sen vuoksi että olemme eläinlääkärin neuvon mukaisesti uittaneet sitä. Haluttiin ensin mennä johonkin, missä on ammattilainen neuvomassa, ja sitten päädyimmekin Hyvinkäälle, koirakylpylä Aptukseen. Siellä meille oli varattu puoleksi tunniksi koko uima-allas ja uimaopettaja, Ilona ja Celina ei ollut ikinä ennen uineet, lukuunottamatta pesua mökillä. Siellä niille sitten puettiin pelastusliivit päälle, ja laitettiin altaaseen.

Ensin oli Ilonan vuoro, ramppi vähän pelotti, mutta lopulta saatiin Ilona altaaseen. Ensin uimaopettaja kannatteli tyttöä, mutta sanoi heti, että tämä tyttö onkin niin taitava uimari, ettei tässä kannattelua tarvita. Pitää kyllä sanoa, että tyttö ui TODELLA lujaa! Siinä sitten Ilona ui kaksi kertaa altaan päästä toiseen päähän itsekseen liivien kanssa. Sitten oli varsinaisen potilaan, eli Celinan vuoro. Celina ei saa siis yhtään kävellä vielä puoleentoista viikkoon, joten tyttö nostettiin suoraan altaaseen. Pelastusliivit päällä Celina siinä sitten ui, ja uimaopettaja kannatteli mahasta ja rinnasta. Se oli sellaista räpiköimistä, vettä roiskui kaikkialle kun tyttö rummutti vettä etutassuilla. No, tyylinsä kullakin, ja voimaa ei jaloista ainakaan puutu ;)

Sitten oli taas Ilonan vuoro, se ui aina pari kertaa altaanmitan ilman liivejä, ja sitten oli taas Celinan vuoro, ja niinedespäin. Nopeasti kului kyllä puolituntia! Kun meidän aikamme oli loppu, ostettiin vielä tytöille pussillinen lammasmakupaloja ja hypättiin autoon paluumatkalle kohti Hämeenlinnaa. Taisi se uiminen melko rankkaa olla, kun kumpikin koira nukahti välittömästi autoon päästyään ja heräsivät vasta kotipihalla.

1250534062_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilona uimassa...

1250534171_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

... ja Celina uimassa.

 

Tänään onkin sitten Ilonan synttärit! Kyllä se aika niin nopeasti rientää, vasta äskän tuo pikkuinen vasta kotiutui ja nyt se on jo kuusi! Niin se vaan menee :) Synttäreitä ei mitenkään kummoisesti juhlistettu, juuri äskön tultiin lenkiltä, ja annoin Ilonalle poron kylkiluun. Kyllä maittoi! ;)

No, eipä tassä nyt muuta, hyvää alkusyksyä kaikille!

Nelli, synttärityttö Ilona ja toipilas Celina

 

maanantai, 10. elokuu 2009

Sairastelua

Noniin, taas on melko pitkä aika kiirjottamisesta, on niin paljon kiireitä ollut. Tässä ollaan nyt vaan vietetty kesää, ja todellakin sen viimeisiä hetkiä, koulun penkki kutsuu ylihuomenna. Plöh. Tässä välissä ollaan otettu sis ihan vaan normitreeniä, ei mitään uutta. No, se mitä asiaa mulla on on se, että tällä kertaa Celina on tosi kipeä. Tälläkin hetkellä eläinlääkärissä. Se vaan tärisee koko ajan, eikä takajalatkaan toimi yhtään, kamalaa. No, ei nyt tän pitemmin.

N, I ja C

torstai, 23. heinäkuu 2009

Treeniä ja mökkeilyä

Ohoh- onpas ollut pitkä tauko kirjoituksessa, no nyt palaillaan. Tauko johtuu siitä että saatiin meiän kotisivuille uusi ulkoasu (kiitos Janetelle!) Ja sivuja olen kovasti päivitellyt.

Tässä lähiaikoina ei olla paljoa treenattu, kun mulla on huoneremontti käynnissä- kaikki uusitaan, tällä hetkelläkin pitäisi olla hyllyä maalaamassa ;D no, kyllä sen sitten joskus ehtii.

Kuitenkin, ollaan nyt saatu meiän toko -perusasentoa vähän paremmaksi, nyt Celina istuu jo puolen metrin päähän sivulle, ei enää metrin päähän eteen, vuhuu! :D No, ehkä se joskus oppii sen.

Kävästiimpäs me mökilläkin, tässä pari kuvaa

1248341853_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248342181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • Itse tähdet

    1243101284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


    nimi: Joyway's I love you "Ilona"


    rotu: kiinanharjakoira


    synt.: 17.8.2003


    isä: FINCH FinW-03 ClubW-03


    Moonswift Pony Express


    emä: FINCH NUCH SUCH 


    Well La De Da N'Co


     


    vierailethan myös kotisivuillamme!


    Kotisivuille TÄSTÄ!

  • 1242409293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


    nimi: Bedlam crazy girl "Celina"


    rotu: kiinanharjakoira


    synt.: 30.1.2005


    isä: FINCH Bedlam oh my god


    emä: Sidney fantasy island


    ---------------------------------------

  • kotisivut!